GRATISOPENHAARDHOUT.NL

Dé marktplaats voor gratis haardhout, haardhout informatie & leuke aanbiedingen

Haardvuur : sfeervol en gezellig

Waarom mensen haardvuur fijn vinden

Knisperend haardvuur

Het heeft niet alleen economische en ecologische voordelen om zelf in uw hout te voorzien, maar het geeft ook lol. U bent lekker in de frisse buitenlucht en natuur bezig. En als de berging weer vol hout ligt en u tevreden met een wijntje of een warme kop erwtensoep voor een heerlijk brandend knisperend haardvuur zit met het licht van de flakkerende vlammen op uw gezicht, dan geeft dat een intens voldaan gevoel.

Haardvuur werkt stressverdrijvend

Stel: na een dag hard werken rijdt u van uw werk terug naar huis door de stromende regen. Uw voorruit is lichtelijk beslagen, de muziek op de radio is het nét niet en tot overmaat van ramp belandt u in een file van 6 km.

Klikt u dit bekend in de oren ? Dan weet u waarschijnlijk ook wel dat dit soort situaties stressgevend zijn. U komt moe en opgefokt binnen en hebt minstens een half uur nodig om een beetje tot uzelf te komen. En hoe kunt u dat beter doen dan even wat houtblokken in de haard te gooien, aanmaakblokjes erbij en u over te geven aan de weldadige warmte en het geknisper en geknapper van het hout. Alom bekend is dat het genieten van een haardvuur goed is voor uw gemoedsrust en een perfecte remedie is om zonder zorgen uw bed in te stappen !

.
.
.
Motor ketting zaag
Hout klieven met bijl
Houtkachel met haardset
Brandend haardhout

“bij deze wil ik jullie graag vragen om de advertentie van mij te verwijderen (gratis 2 berkebomen in leeuwarden friesland). Ze zijn inmiddels gekapt en wil bij deze de site bedanken.Ze zijn via deze site gekapt.vriendelijke groeten”

-Jan uit Leeuwarden

“Ik ben alles kwijt. Had wel het tienvoudige kunnen zijn, zoveel reacties. Dank en met vriendelijke groet”

-J.M.

“Beste websitebeheerder, bedankt voor het plaatsen van de oproep op 27 mei jl. Er is iemand op gekomen en die heeft al het hout meegenomen, hij blij, wij blij! Wilt u de advertentie verwijderen? Hartelijk dank, ”

-Willeke uit Assen

“Hallo, wat een fantastisch initiatief!! Zo zonde al dat hout wat nu gehakseld wordt. Wij zijn op zoek naar brandhout voor in onze allesbrander. Evt zelf zagen of hakken is geen probleem. Ik hoop van u te horen. Hartelijke groet, ”

-Brechtje uit Helmond

“Een tijd geleden heb ik een advertentie op deze pagina gezet. Wij hebben daar heel erg veel reactie op gekregen en hebben geen hout meer. vr. gr.”

-Bert uit Kantens

Bent u op zoek naar GRATIS haardhout ?

Gratisopenhaardhout.nl is een online marktplaats voor haardhout, waarbij gratis hout wordt aangeboden in ruil voor een wederdienst. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een boom in uw tuin die u gerooid wilt hebben. Degene die de boom gerooid heeft krijgt deze dan gratis om als haardhout te gebruiken.

Gratis adverteren op gratisopenhaardhout.nl

Op Gratisopenhaardhout.nl kunt u gratis advertenties plaatsen waarbij u gratis (haard)hout aanbiedt of voor een tegenprestatie zoals het rooien van bomen of het verwijderen van zwerfhout.

Dus....

  • heeft u een oude schutting of schuur die u verwijderd wilt hebben
  • of wilt u bomen gerooid of gesnoeid hebben
  • of heeft u simpelweg veel hout liggen

Bespaar dan tijd en geld door een gratis advertentie op gratisopenaardhout.nl te zetten waarbij u hout aanbiedt.

En...

  • wilt u gratis (haardhout) hebben en bent u bereid tot een gratis wederdienst zoals het snoeien van takken, het rooien van bomen etc.

Bespaar dan tijd en geld door een gratis advertentie op gratisopenaardhout.nl te zetten waarbij u hout vraagt

Ook voor bedrijven

  • heeft u houtafval of -restanten
  • zoals bijvoorbeeld in een timmerbedrijf of houtverwerkende fabriek of transportbedrijven:
Bespaar dan tijd en geld door een gratis advertentie op gratisopenaardhout.nl te zetten en uw hout gratis aan te bieden.

Geef niet langer veel geld uit aan dure netjes haardhout van de bouwmarkt !

Voor een avondje haardvuur bent u al snel € 7,50 kwijt: dat kan dus veel goedkoper door gebruik te maken van gratisopenhaardhout.nl.

En tenslotte: lekker genieten !

Elke avond heerlijk genieten van uw eigen gekapte haardhout ! Plaats direct gratis en vrijblijvend een advertentie !