Selecteer een pagina

Privacy

Het privacybeleid van Gratisopenhaardhout.nl

Inleiding

Indien u surft op het wereld wijde web en een website bezoekt dan dient een website te voldoen aan bepaalde eisen en wetten, zowel op Nederlands als op Europees niveau. Deze wetten hebben als primair doel uw privacy te beschermen. Op deze pagina lichten wij toe welke wetten van toepassing zijn op deze website en hoe wij (Isoleads BV) hieraan voldoen.

Inzake de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP)

In Nederland wordt de privacy van persoonlijke gegevens geregeld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Hierin wordt geregeld onder welke voorwaarden persoonsgegevens verwerkt mogen worden. Greyventure BV exploiteert en beheert de website www.snelgratisvergelijken.nl en biedt de mogelijkheid offertes aan te vragen middels een Iframe waarbij u rechtstreeks offertes aanvraagt bij onze partners die deze offerte-aanvragen aanbieden bij aangesloten bedrijven direct bij u in de regio. Uw persoonlijke gegevens worden niet door ons geregistreerd, maar komen direct bij onze partners terecht.

Aanvragen van offertes

Om u in staat te stellen een offerte aan te kunnen vragen bij aangesloten partnerbedrijven is het noodzakelijk dat u een aantal persoonsgegevens invoert. Deze gegevens gaan in de meeste gevallen niet verder dan uw basis NAW-gegevens en informatie benodigd voor de partnerbedrijven om tot een goede offerte te kunnen komen. De offerteaanvragen worden door onze partner per email doorgestuurd naar aangesloten partnerbedrijven. Zij zijn contractueel gebonden uw gegevens uitsluitend te gebruiken om een offerteaanvraag op te stellen en daar contact met u over op te nemen.

Bescherming persoonsgegevens

Onze partner garandeert dat men heel zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaat. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden naast uiteraard de bedrijven waarbij u een offerte aanvraagt. Onze partner heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen u een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die u achterlaat en de verwerking ervan.

Inzage gegevens en contactgegevens

Gebruikers van snelgratisvergelijken.nl hebben het recht hun gegevens in te zien en zo nodig te laten corrigeren. Heeft u vragen en of opmerkingen over het privacy beleid? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Inzake de Cookiewetgeving

Op 5 juni 2012 is de nieuwe Telecommunicatiewetgeving in werking getreden waarmee artikel 11.7a (hierna te noemen çookiebepaling’) wordt geïmplementeerd.

Wat zijn cookies ?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Wat doen wij met cookies ?

Wij gebruiken cookies als techniek om informatie te verzamelen en te gebruiken waardoor deze website gemakkelijker wordt voor u om te gebruiken. Wij kunnen dankzij bijvoorbeeld cookies zien hoe vaak deze site en welke pagina’s bezocht worden. Verder maken sommige cookies het mogelijk om surfgedrag te volgen. Hierdoor kunnen er op de website relevantere advertenties getoond worden. Onder andere deze advertenties zijn noodzakelijk om de website te bekostigen zodat deze ook in de toekomst voor u gratis te bezoeken blijft.

Tracking Cookies

Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘tracking cookies’op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om uw advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zoveel mogelijk relevant voor u zijn.

Google analytics cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google als deel van de Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die door Google verzamelt wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Uw online bouwmarkt!

Aanvragen van offertes

Om u in staat te stellen een offerte aan te kunnen vragen bij aangesloten partnerbedrijven is het noodzakelijk dat u een aantal persoonsgegevens invoert. Deze gegevens gaan in de meeste gevallen niet verder dan uw basis NAW-gegevens en informatie benodigd voor de partnerbedrijven om tot een goede offerte te kunnen komen. De offerteaanvragen worden door onze partner per email doorgestuurd naar aangesloten partnerbedrijven. Zij zijn contractueel gebonden uw gegevens uitsluitend te gebruiken om een offerteaanvraag op te stellen en daar contact met u over op te nemen.

Bescherming persoonsgegevens

Onze partner garandeert dat men heel zorgvuldig met uw persoonsgegevens omgaat. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden naast uiteraard de bedrijven waarbij u een offerte aanvraagt. Onze partner heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Deze maatregelen garanderen u een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die u achterlaat en de verwerking ervan.

Inzage gegevens en contactgegevens

Gebruikers van snelgratisvergelijken.nl hebben het recht hun gegevens in te zien en zo nodig te laten corrigeren. Heeft u vragen en of opmerkingen over het privacy beleid? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Inzake de Cookiewetgeving

Op 5 juni 2012 is de nieuwe Telecommunicatiewetgeving in werking getreden waarmee artikel 11.7a (hierna te noemen çookiebepaling’) wordt geïmplementeerd.

Wat zijn cookies ?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schijf van uw computer wordt opgeslagen.

Wat doen wij met cookies ?

Wij gebruiken cookies als techniek om informatie te verzamelen en te gebruiken waardoor deze website gemakkelijker wordt voor u om te gebruiken. Wij kunnen dankzij bijvoorbeeld cookies zien hoe vaak deze site en welke pagina’s bezocht worden. Verder maken sommige cookies het mogelijk om surfgedrag te volgen. Hierdoor kunnen er op de website relevantere advertenties getoond worden. Onder andere deze advertenties zijn noodzakelijk om de website te bekostigen zodat deze ook in de toekomst voor u gratis te bezoeken blijft.

Tracking Cookies

Met uw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘tracking cookies’op uw computer. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites krijgen waarop zij adverteren. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan uw naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar alleen om uw advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zoveel mogelijk relevant voor u zijn.

Google analytics cookies

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google als deel van de Analytics dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die door Google verzamelt wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Bent u op zoek naar GRATIS haardhout ?

Gratisopenhaardhout.nl is een online marktplaats voor haardhout, waarbij gratis hout wordt aangeboden in ruil voor een wederdienst. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een boom in uw tuin die u gerooid wilt hebben. Degene die de boom gerooid heeft krijgt deze dan gratis om als haardhout te gebruiken.

Gratis adverteren op gratisopenhaardhout.nl

Op Gratisopenhaardhout.nl kunt u gratis advertenties plaatsen waarbij u gratis (haard)hout aanbiedt of voor een tegenprestatie zoals het rooien van bomen of het verwijderen van zwerfhout.

Dus....

  • heeft u een oude schutting of schuur die u verwijderd wilt hebben
  • of wilt u bomen gerooid of gesnoeid hebben
  • of heeft u simpelweg veel hout liggen

Bespaar dan tijd en geld door een gratis advertentie op gratisopenaardhout.nl te zetten waarbij u hout aanbiedt.

En...

  • wilt u gratis (haardhout) hebben en bent u bereid tot een gratis wederdienst zoals het snoeien van takken, het rooien van bomen etc.

Bespaar dan tijd en geld door een gratis advertentie op gratisopenaardhout.nl te zetten waarbij u hout vraagt

Ook voor bedrijven

  • heeft u houtafval of -restanten
  • zoals bijvoorbeeld in een timmerbedrijf of houtverwerkende fabriek of transportbedrijven:
Bespaar dan tijd en geld door een gratis advertentie op gratisopenaardhout.nl te zetten en uw hout gratis aan te bieden.

Geef niet langer veel geld uit aan dure netjes haardhout van de bouwmarkt !

Voor een avondje haardvuur bent u al snel € 7,50 kwijt: dat kan dus veel goedkoper door gebruik te maken van gratisopenhaardhout.nl.

En tenslotte: lekker genieten !

Elke avond heerlijk genieten van uw eigen gekapte haardhout !

Plaats direct gratis en vrijblijvend een advertentie !

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide