Selecteer een pagina

Disclaimer

Disclaimer van Gratisopenhaardhout.nl
Haardvuur
Overdekte haardhoutopslag groot

GREYVENTURE BV

Gratisopenhaardhout.nl is een website die ontwikkeld is en beheerd wordt door Greyventure BV, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verstrekken van relevante informatie over haardhout en energiebesparende onderwerpen. Greyventure BV is zelf echter geen erkend adviseur of intermediair.

Op de site gratisopenhaardhout.nl wordt de mogelijkheid aan particulieren geboden om gratis een advertentie te plaatsen voor de vraag naar of het aanbod van (haard)hout. Voor de inhoud van deze advertenties is Greyventure BV niet verantwoordelijk. Greyventure BV is tevens NIET betrokken bij de eventuele daadwerkelijke transacties tussen aanbieders en vragers. Om die reden kan Greyventure BV dan ook geen enkele controle uitoefenen op de kwaliteit, de veiligheid en/of de juistheid van de aanbiedingen. Greyventure BV behoudt zich het recht om advertenties te weigeren.

DISCLAIMER

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Greyventure BV is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. Greyventure BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

COPYRIGHT

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Greyventure BV is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

AANSPRAKELIJKHEID

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site. Op deze website en het gebruik daarvan is het Nederlands Recht van toepassing. Gebruik van deze website betekent dat u notitie hebt genomen van bovenstaande en dat u bovenstaande accepteert.

(C) 2007 – 2015/2016 – Alle rechten voorbehouden

Uw online bouwmarkt!

“bij deze wil ik jullie graag vragen om de advertentie van mij te verwijderen (gratis 2 berkebomen in leeuwarden friesland). Ze zijn inmiddels gekapt en wil bij deze de site bedanken.Ze zijn via deze site gekapt.vriendelijke groeten”

-Jan uit Leeuwarden

“Ik ben alles kwijt. Had wel het tienvoudige kunnen zijn, zoveel reacties. Dank en met vriendelijke groet”

-J.M.

“Beste websitebeheerder, bedankt voor het plaatsen van de oproep op 27 mei jl. Er is iemand op gekomen en die heeft al het hout meegenomen, hij blij, wij blij! Wilt u de advertentie verwijderen? Hartelijk dank, ”

-Willeke uit Assen

“Hallo, wat een fantastisch initiatief!! Zo zonde al dat hout wat nu gehakseld wordt. Wij zijn op zoek naar brandhout voor in onze allesbrander. Evt zelf zagen of hakken is geen probleem. Ik hoop van u te horen. Hartelijke groet, ”

-Brechtje uit Helmond

“Een tijd geleden heb ik een advertentie op deze pagina gezet. Wij hebben daar heel erg veel reactie op gekregen en hebben geen hout meer. vr. gr.”

-Bert uit Kantens

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide