GRATISOPENHAARDHOUT.NL

Dé marktplaats voor gratis haardhout, haardhout informatie & leuke aanbiedingen

Waarom Haardhout ?

Waarom haardhout interessant is als duurzame en goedkope energiebron

Prijzen aardolie en aardgas blijven stijgen

De prijzen van aardolie, aardgas en kolen blijven stijgen. Ondertussen zijn de gemiddelde kosten per huishouding zo hoog dat het bijna een 2e huur of hypotheektermijn is geworden. Veel mensen zoeken daarom naar een goedkopere alternatieve energiebron en denken dan aan een houtgestookte haard of houtkachel. De flakkerende vlammen, het knusse geknisper van het haardvuur en een gezellige huiselijke sfeer zijn de aangename neveneffecten van een brandend houtvuur.

Kampvuur

Hout, een aantrekkelijke alternatieve energiebron

Natuurlijk, wie zelf in zijn houtvoorziening kan voorzien, kan daardoor geld besparen. Maar er zijn ook nog andere goede redenen om hout als brandstof te gebruiken, want hout is een plaatselijke energiebron en daardoor, ook in tijden van crisis, beschikbaar. Wanneer de invoer van olie uitblijft of de transportwegen verstoord worden, dan kan een ieder met een houtkachel toch een kamer verwarmen. En ook als de stroom uitvalt, dan wordt het niet alleen donker in huis, maar ook de verwarming en bijvoorbeeld de elektrische kookplaat blijven koud. Met een houtkachel heeft u dit probleem niet.

MEER INFORMATIE OVER HOUT ALS ENERGIEBRON:

.
.

Bent u op zoek naar GRATIS haardhout ?

Gratisopenhaardhout.nl is een online marktplaats voor haardhout, waarbij gratis hout wordt aangeboden in ruil voor een wederdienst. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een boom in uw tuin die u gerooid wilt hebben. Degene die de boom gerooid heeft krijgt deze dan gratis om als haardhout te gebruiken.

Gratis adverteren op gratisopenhaardhout.nl

Op Gratisopenhaardhout.nl kunt u gratis advertenties plaatsen waarbij u gratis (haard)hout aanbiedt of voor een tegenprestatie zoals het rooien van bomen of het verwijderen van zwerfhout.

Dus....

  • heeft u een oude schutting of schuur die u verwijderd wilt hebben
  • of wilt u bomen gerooid of gesnoeid hebben
  • of heeft u simpelweg veel hout liggen

Bespaar dan tijd en geld door een gratis advertentie op gratisopenaardhout.nl te zetten waarbij u hout aanbiedt.

En...

  • wilt u gratis (haardhout) hebben en bent u bereid tot een gratis wederdienst zoals het snoeien van takken, het rooien van bomen etc.

Bespaar dan tijd en geld door een gratis advertentie op gratisopenaardhout.nl te zetten waarbij u hout vraagt

Ook voor bedrijven

  • heeft u houtafval of -restanten
  • zoals bijvoorbeeld in een timmerbedrijf of houtverwerkende fabriek of transportbedrijven:
Bespaar dan tijd en geld door een gratis advertentie op gratisopenaardhout.nl te zetten en uw hout gratis aan te bieden.

Geef niet langer veel geld uit aan dure netjes haardhout van de bouwmarkt !

Voor een avondje haardvuur bent u al snel € 7,50 kwijt: dat kan dus veel goedkoper door gebruik te maken van gratisopenhaardhout.nl.

En tenslotte: lekker genieten !

Elke avond heerlijk genieten van uw eigen gekapte haardhout !

Plaats direct gratis en vrijblijvend een advertentie !