Selecteer een pagina

Vraag en Aanbod Gratis Open Haard Hout Per Provincie

Maak uw keuze uit onderstaande provincies

KIES UIT ONDERSTAANDE PROVINCIES

2m3 eiken houten haardhout strak gestapeld

Wilt u ook gratis een advertentie plaatsen op Gratisopenhaardhout.nl ?

Wilt u gratis brandhout ontvangen of heeft u wellicht hout liggen of bomen staan die verwijderd moeten worden ? Plaats dan een gratis advertentie door op de banner aan de rechterkant te klikken. Baat het niet, schaadt het niet !

FORMULIER VRAAG EN AANBOD

“bij deze wil ik jullie graag vragen om de advertentie van mij te verwijderen (gratis 2 berkebomen in leeuwarden friesland). Ze zijn inmiddels gekapt en wil bij deze de site bedanken.Ze zijn via deze site gekapt.vriendelijke groeten”

-Jan uit Leeuwarden

“Ik ben alles kwijt. Had wel het tienvoudige kunnen zijn, zoveel reacties. Dank en met vriendelijke groet”

-J.M.

“Beste websitebeheerder, bedankt voor het plaatsen van de oproep op 27 mei jl. Er is iemand op gekomen en die heeft al het hout meegenomen, hij blij, wij blij! Wilt u de advertentie verwijderen? Hartelijk dank, ”

-Willeke uit Assen

“Hallo, wat een fantastisch initiatief!! Zo zonde al dat hout wat nu gehakseld wordt. Wij zijn op zoek naar brandhout voor in onze allesbrander. Evt zelf zagen of hakken is geen probleem. Ik hoop van u te horen. Hartelijke groet, ”

-Brechtje uit Helmond

“Een tijd geleden heb ik een advertentie op deze pagina gezet. Wij hebben daar heel erg veel reactie op gekregen en hebben geen hout meer. vr. gr.”

-Bert uit Kantens

Ben u ook een liefhebber van een sfeervol houtvuur ?

Warm en sfeervol

Een behaaglijke warmte en een sfeervol vlammenspel

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide